maanantai 9. maaliskuuta 2015

Vuoden 2014 juoksutapahtumat


Viime vuosi oli minulle varsin hyvä juoksuvuosi. Osallistuin todella moneen juoksutapahtumaan. Kisojen määrä havainnollistui oikeastaan toissapäivänä, kun listasin oheen kaikki kisat, joihin osallistuin. Äkkiä laskien kilpailukilometreja tuli 238. Mukana kaksi ensimmäistä maratoniani.


Helmikuu 10 k kisa
Maaliskuu 10 k kisa
Toukokuu 1/2 maraton
Toukokuu 17 km kisa
Kesäkuu 10 k kisa
Kesäkuu maraton
Elokuu 10 k
Elokuu maraton
Elokuu 2. 10 k kisa
Syyskuu 1/2 maraton
Lokakuu maraton
Marraskuu 10 k
Marraskuu 5 k










4 kommenttia:

  1. Tämän blogin otsikko on aivan väärä. Otsikon pitäisi olla nasevasti esim. "Popkornilla muutamalle maratonille, parille puolimaratonille ja monelle lyhyemmän matkan kisalle".

    VastaaPoista
  2. Blogin otsikon logiikka kyllä taidettiin selvittää jo ensimmäisessä postauksessa, josta näkyy löytyvän laajempi versio Teemat-otsikon alla. Juoksuhalu vain näyttää kasvaneen matkan varrella.
    Itse ihmettelin enemmän tässä postauksessa tuota kesäkuun maratonia, joka pikaisen päässälaskutoimituksen mukaan nostaisi tosiaan lukumäärän kahdesta muutamaan. Tosin kirjoittaja sanookin vain, että mukana on kaksi ensimmäistä maratonia, mikä ilmaisu ei sinänsä sulkene pois muiden mahdollisten maratonien listausta. Kilometrejä en rohjennut laskea, mutta paljon niita kyllä tuossa on, kuten Anonyymi nasevasti tuo esiin.

    VastaaPoista
  3. Anonyymit on usein nasevia. Maratoneja mainitsen kaksi, koska jos oikein kaivelen muistiani, niin yksi jäi loppumetreillä kesken kun Ykä tuli juoksukaveriksi. Sokerit eivät ihan menneet kohdilleen :) Muut listassa juoksin loppuun asti.

    VastaaPoista
  4. Selvensi, kiitos. Aika lähellä maalia ollaan myös tuossa kuvassa.

    VastaaPoista