maanantai 17. huhtikuuta 2017

Pitkä matka kisakuntoon- Juoksuviikko 15




Helsinki Spring Marathon juostaan ensi viikonloppuna. Kolmen kuukauden sairastelukierteen jälkeen juoksukunto on kuitenkin sellainen, että hyvä, etten ilmoittautunut mukaan. Puolikuntoisena kilpaileminen on raastoa, tulee raihnaiseksi ja ottaa päähän, kun ei kulje. Sen sijaan HHM juostaan 10.6, joten sinne ehtisi treenata intensiivisesti vielä 1,5 kuukautta.

Menneellä viikolla juoksin 8 kilometrin VK:n. Kello tilttasi, mutta vauhti oli luokkaa 5.30 - 5:40 minuutti. Juoksin myös tunnin PK:n ja yhden lyhyen polkujuoksulenkin. Näyttää siltä, että neljä viikkotreeniä on pudonnut toistaiseksi kolmeen. Se on ihan hyvä, varsinkin kun enempää ei viitsi.

Talouspaperiin kasvatettu pääsiäisohra

Pääsiäinen otti juoksukunnon lisäki hiukan sokerien päälle, koska tuli syötyä kaikenlaisia herkkuja. Ruuista tuore parsa, parsakaalimousse ja tofulinssipata eivät juuri sokereita hetkauttaneet, koska eihän niissä ole hiilareita. Toisin oli jättirahkapiirakan ja rasvaisten korvapuustien kanssa. Valtava määrä hiilareita ja rasvaa pyrkii nostamaan sokereita monta tuntia, ja korjailin jokaisen herkuttelun jälkeen sokereita tarkasti monta tuntia. Harvoin tehtynä on sen arvoista.

Toisella pääsiäisviikolla näytti vielä aika karulta

Talvehtineet suppilot

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti