lauantai 21. huhtikuuta 2018

Kisasuunnitelmia - HSM?



Olisi kiva avata pikkuhiljaa lappujuoksukausi. Vuoden loppua kohti kympin vauhtini putosi 47 minuuttiin, tammi-helmikuu tuli taukoa juoksusta, mutta ehdin muutaman kerran hiihtämään. Maaliskuussa aloittelin taas juoksemisen ja kolme treenikertaa viikossa on vakiintunut treenimääräkseni.

Omana treeninä kolme viikkoa sitten juoksemani kova puolikas antaisi ymmärtää, että sama matka menisi kisassa jopa aikaan 1:45, mikä olisi alkukaudesta minulle aika lujaa. Ellei GPS sitten tehnyt jotenkin temppuja ja antanut liian kovaa aikaa. Edelleen 1:50 tuntuu liian nopealta vauhdilta harkkavauhdiksi ollakseen totta.

Huomenna juostavalla HSMllä reitti olisi suhteellisen tasainen ja kotiin lyhyt matka heikommassakin hapessa. Viimeiset kaksi viikkoa olen ehtinyt kuitenkin juosta muiden menojen vuoksi vain yhden hyvän vetotreenin juoksukoulussa, joten...Peruspupu selityksineen meinaa mennä pöksyyn. Mieheni taas väittää, että lepo on tehnyt vain hyvää ennen kisaa. Totta sinänsä sekin, mutta pari viikkoa juoksematta ennen puolimaraa on ehkä vähän liioittelua. Sitten seuraavalla viikolla olisi Helsinki kymppi. Tässä olisi kaksi mahdollisuutta lappujuoksuun peräkkäisinä viikonloppuina.


2 kommenttia: