sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Tuntuu treeniltä! - juoksuviikko 18



Kuluneella viikolla tuli jostain lisäpontta urheilemiseen (kevät?) ja tein viisi kunnon treeniä. Aloitin heti maanantaina pitkiksellä. Juoksin juoksukärryjen kanssa 16 kilometriä hiekkatietä aikaan 1:55. Ihmeen vähän laitos hidastaa, vaikka kokonaispainoa on melkein 20 kiloa. Ylämäet ovat sitten erikseen.

Vanhat energyboostit edelleen käytössä, mutta muistuttavat pesusieniä

Keskiviikkona juoksimme mieheni kanssa kiihtyvän 13 kilometriä aikaan 1:15. Viimeinen kilometri meni melkein maksimisykkeillä. Oli raskasta.

Perjantaina ajoin cyclocrossilla 50 minuuttia peräkärryn kanssa ja vielä illalla vajaan tunnin yksikseni. Lauantaina hyötypyöräilin kärryn kanssa 30 minuuttia. 

Sunnuntaina kävin puolentoista tunnin kevyellä juoksulenkillä ja silti jaloissa tuntui jonkun verran viikon viime aikoja suuremmat kilometrit. Alkumatkasta myös ihmettelin vetelää ja heikkoa oloa. Olin syönyt kotona pohjille karkkia, mutta sokeri näytti puolen tunnin juoksun jälkeen vain 4,6 mmol/L. Ottaen huomioon virhemarginaalin se on liian vähän ja mehupysähdyksen jälkeen alkoi kulkea varmemmin, ja juoksin 14 kilometriä puoleentoista tuntiin. Koko viikon aikana kertyi mukavasti 43 kilometriä juoksua ja treenitunteja melkein seitsemän, vaikken mikään keräilijä olekaan.

2 kommenttia:

  1. Kiva lukea että en ole ainoa kun tankkaa makeisilla varoiksi ennen lenkkiä :) pk-lenkit tiputtaa itsellä aika rankasti verensokereita, kovemmat treenit taasen nostavat. siinä sitä pohtimista aina että miten toimia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, kerrankin syy syödä karkkia :) Juoksetko sun kovempia treenejä selvästi MK-alueella/tiedätkö sykealueitasi? Mulla VK-alueella (mulla sykealue n. 140-160) sokeri ei nouse, mutta kun mennään yli 170, niin nousee. Eli pelkkä loppukiri voi nostaa.

      Poista