torstai 4. elokuuta 2016

Hei hei heinäkuu - juoksuviikko 30



Kohti elokuuta



Takana on heinäkuun viimeinen urheiluviikko ja myös perheen yhteisen loman viimeinen viikko. Haikealta tuntuu kuten joka vuosi elokuun alkaessa. Ajoimme lomalla monta hienoa cyclocrossreissua ja ja juoksimme monta lenkkiä ympäri Suomea. Hävitimme pari sykevyötä ja kävimme Kulttuurisaunassa saunomassa ja uimassa.

Viimeisen viikon aikana pidin monta lepopäivää, koska edellisellä viikolla juoksin raskaan pitkiksen ja tein raskaan 7 kilometrin vauhtikestävyysharjoituksen. Niinpä tiistain pyramidiharjoituksen jälkeen oli vähintään kahden päivän levon tarve. Perjantaina pyöräilimme Kasavuorelle ja sunnuntaina juoksin vielä vajaan tunnin kevyen lenkin. Seuraavaksi elokuun treenejä ja kisoja (?) kohti. 



Loppuviikon treenikaverini. Ylämäkiruohonleikkuu muistuttaa lajina paljon soudun ja kahvakuulatreenin yhdistelmää.





Viikon treenit

Ma Lepo
Ti Pyramidiharjoitus
Ke Lepo
To Lepo
Pe PK pyörä 2:40
Su PK 50


2 kommenttia:

  1. Mahtavaa huomata verkon ehkä hienoimmassa plokissa suosittavan ruohonjuuritason perinteistä käsillätekemistä. Oli innoittavaa nähdä jo unohdetuksi luulemani ympäristöystävällinen kelaleikkuri otetuksi hyötykäyttöön eikä pelkästään nojaamassa varaston seinään kuten meillä, joilla tosin ei ole kesäpaikassa nurmikkoakaan. Tämä sopii upeasti linjaan aiemmassa postauksessasi mainitsemasi viikatoinnin, heinäseipään kasaamisen ja sille heinien hangolla mättämisen kanssa. Hiilijalanjälkikin kiittää ympäristönhoidon ja treenin yhdistämisestä. Rakot ovat pieni, tosin kiusallinen hinta moisesta. Ota todellakin silti varteen Perusheinähatun aina asiantuntevat ja nytkin ilmeisen kokemusperäiset vinkit, t. perusvilttitossu Ensi K.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos Ensille taas kauniista sanoista. Sitä jäin miettimään, että miten se ruohonleikkuri ruohottomalle maalle on päätynyt, mutta sitten muistin, että toisinaan kesämökeille tuppaa kertymään kaikenlaista tarpeellista tavaraa. Ehkä tässäkin on ko. ilmiöstä kyse.

      Poista