sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

GoExpo 2017 täytti tehtävänsä



Messuille piti päästä siitä huolimatta, että olin viikonloppuna vielä aika toipilas. Onhan Go Expo kaiketi ainoa tämäntyyppinen tapahtuma Suomessa, johon on koottu yhteen eri lajien, urheilupalvelujen ja tuotteiden edustajia ja jossa pääsee hypistelemään tavaroita, joita ei kivijalkakaupoissa välttämättä pääse.

Pinkki



Kävimme katselemassa maantiepyöriä, pyöräilyvälineitä, ja mies löysi kaipaamansa minipumpun maantiepyörälenkkejä varten. Minä löysin kompressiotyyppisen juoksu/pyöräilypaidan, joka näytti taskupeilistä katsoen hyvältä, eikä puristanut yhtään pahasti, kuten puristavat vaatteet yleensä. Täytyykin kokeilla vielä ison peilin edessä ennen ensipesua. Lisäksi ostin vyölaukun, jossa pidän sokerinmittausvälineita ja geelejä urheillessa. Kokeilin myös vieraanmerkkisiä lenkkareita, joissa oli kapeampi lesti kuin saman valmistajan aikaisemmissa malleissa (?). Kengät tuntuivat messukeskuksen käytävällä niin lennokkailta, että koko koko juoksuharrastukseni kestänyt adidasputki saattaa katketa.

Nämä tuntuivat lennokkailta ja ehkä riittävän kapeilta.

Sen minkä rahassa menetimme säästimme siinä, kun syötimme perheen pienimmän lapsen tuote-esittelijöiden kojuissa. Rahkavalmistetta sai hakea niin monta kertaa kuin kehtasi (vaihdoimme vuoroa välillä). Myös hapankorppuja sekä hyvää juustoa piisasi. Itse mussutin proteiinipatukkakojut läpi ja totesin, että vuodessa tuotekehitys ei ole onnistunut parantamaan tuotteiden makua saati koostumusta. Rahkaa ja banaania tämäkin vuosi.

Tämä tapahtuma kiinnostaisi.

Kahvilapysähdyksellä maistoin smoothie bowlia, joka taitaa olla joku hittituote, koska niitä näkee Facebookin seinällä (?). Se oli todella hyvää, vaikka kuuden euron kippo näytti aluksi vaatimattomalta. Edes liiasta makeudesta ei tule moitteita. Seuralaiselle kelpasi aina muodikas keskiolut.

Makuaan vaisumman näköinen smoothie bowl ja junttikalja

Tässä kojulla osallistuimme juoksuvalmennuksen arvontaan.

Lopuksi osallistuimme  kahteen arvontaan. Toisessa oli palkintona juoksuvalmennus ja toisessa sähköavusteinen läskipyörä. Nyt makoilemme sohvalla odottaen ilmoitusta voitosta.

Kotona on sattumalta samanlainen pehmokoira, joten selitä siinä sitten, miksi tämä jäi messuille meidän lähtiessä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti