lauantai 18. maaliskuuta 2017

Näillä lähtee? - juoksuviikko 11



Seitsemän viikon maratonköhiminen yltyi loppuviikosta ja oli luovutettava ja haettava antibiootit nimeltä mainitsemattomalta lääkäriasemalta. Yskän syyksi paljastui sitkeä ja yskää ja hammassärkyä lukuun ottamatta oireeton poskiontelontulehdus.


Vaikuttaa alun perusteella hienolta kirjalta, joka on klassikkomaisesti kirjoitettu.

Resepti kourassa odottelin kotona vielä päivän käännettä. Söin marjoja, join inkiväärihunajateetä, haistelin valkosipulia ja huuhdoin nenääni nenänorsulla tiedostaen, että tässä vaiheessa pitkittynyttä flunssaa niistä ei olisi juurikaan hyötyä. Sen sijaan poskionteloa ja hammasta alkoi särkeä, joten aloitin lääkekuurin ja hiivalääkityksen lievittämään sen haittoja. Täytyy olla hieman normaalia tarkempi infektioiden kanssa, kun on 1-tyypin diabetes.



Tarkoitus oli osallistua keväällä puolimaratonille, mutta täytyy uusia suunnitelmat. Spring Marathon ja City Run tulevat molemmat liian aikaisin, pitäisi saada pari kuukautta juoksua alle ennen kisaa. Ja näin pitkän köhän jälkeen täytyy pitää jokunen viikko taukoakin, jotta elimistö palautuu. Käytännössä seuraava kisavaihtoehto on siis Helsinki Half Marathon.

Urheilun sijaistustoimintaa. Tein kakun, vaikka ajankohtaisempaa olisi tehdä kakkoja.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti