sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Fiilistelyä Säkylässä - Juoksuviikko 28


Säkylän vanha urheilukenttä katsomoineen ja joku yksinäinen hölköttelijä

Pysähdyimme viime viikolla Säkylään, jossa juoksimme 15 kilometriä. Matka oli kilometrin pidempi kuin viime aikoina vakiintunut pitkikseni. Viisitoista kilometriä on jotenkin mukava luku ja näyttää jälkikäteen tarkastellen Garminissa paljon paremmalta kuin neljätoista, varsinkin jos sen pystyy juoksemaan pk-sykkeillä tasan puoleentoista tuntiin. Jokainen viisikilometrinen kolmeenkymmeneen minuuttiin. Tätä vauhtia olisi kiva jaksaa juosta peruskestävyyslenkki kahteen kymppiin asti ja pari kertaa vuodessa kolmeen. Olen vain kerran aikaisemmin juossut 30 kilometriä pk-sykkeillä harjoituslenkkinä. 

Juoksimme Säkylän rantatietä ja Pyhäjärven rantoja pitkin sen minkä pystyimme. Kerran matka stoppasi polun päättymiseen järveen ja toisen kerran päädyimme varuskunta-alueelle.

Umpikujassa

Löysimme myös tunnelmallisimman näkemäni urheilukentän. Eläintarhan kenttä jää ainakin visuaalisesti kakkoseksi. Säkylän vanha urheilukenttä on viehättävästi menneisyydestä muistuttavalla tavalla ränsistynyt ja sijaitsee Säkylän Pyhäjärven rannassa. Täällä treenin voi päättää  pulahtamalla kentän nurkalta järveen. Näin mekin teimme, tosin läheisestä yleisestä saunasta käsin, ja niin talviturkkini jäi Säkylän Pyhäjärven kylmiin ja reippaisiin aaltoihin. Heinäkuun puoliväli oli jo ylittynyt.


Pukuhuone Pyhäjärven rannalla


Pyhäjärven saunan laituriterassi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti