tiistai 12. heinäkuuta 2016

Lomatunnelmissa - Juoksuviikko 27

Juoksuviikko sujui lomatunnelmissa ja loppuviikko lomaillessa mökillä, jonne pakkasimme lenkkikamat mukaan. Tai ainakin suurimman osan kamoista, sillä parempi puoliskoni unohti lenkkarinsa kotiin. Hetken aikaa säikähdin joutuvani lenkkeilemään yksin karhujen ja ukkoskuurojen keskellä, mutta onneksi näin ei käynyt. Mökiltä löytyi aktiivikäytöstä poistetut ruskeat kävelykengät, joilla pystyi kuulemma ihan hyvin juoksemaan. Sisäpohjien puuttumisen vuoksi vältimme kuitenkin kivisiä hiekkateitä.

Aurinko paistoi ja ukkonen jyrisi


Viikon aikana kalenteriin kertyi kolme juoksulenkkiä ja yksi parin tunnin cyclocrossarilenkki pyöräkärryn kanssa. Kivoin juoksutreeni oli sunnuntain vetotreeni, jossa aloitin viiden minuutin maratonvauhtisista vedoista päätyen minuutin täysiä vetoon. Kokonaismatkaksi tuli tällä keikalla 9 kilometria ja jostain syystä tällainen vetotreeni tuntuu kulkevan paremmin kuin tasainen VK. Nyt täytyy lähteä pakkaamaan taas lenkkikamoja ja lähdemme jatseja kohti. Raportoin myöhemmin, mitkä kamat jäivät kotiin.


Garmin rypsipellossa



Tiistai PK pyöräkärryllä 120
Keskiviikko PK juoksu 60
Perjantai  PK juoksu reipas 1:30/14 km
Sunnuntai Juoksu/Kiihtyviä ja lyheneviä vetoja

2 kommenttia:

  1. Löytyipäs täältä kiva blogi! Täytyy tulla toistekin. Itsekin voisin haaveilla salaa samasta kuin sinäkin eli juoksevani joskus maratonin alle 3.30 =) Täällä on sitten kiva seurata miten sinä etenet tavoitteessasi. Tsemppiä treeneihin! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia Marika, Tosi mukavaa kun kävit "kylässä" :)

      Olen kuullut, että haaveilemisessa on se riski, että haaveet voivat toteutua!

      Poista