perjantai 9. kesäkuuta 2017

Vahingossa VK 15 km




Eilen piti juosta keskipitkä peekoolenkki, mutta kaasujalka karkasi pois pintakaasulta. Ensisijaisesti tämä johtui siitä, että olin sopinut treffit lenkkikaverin kanssa ja oli 22 minuuttia aikaa ehtiä juosten treffauspaikkalle. Ehdin ajoissa ja juostuani 4,5 km veekoota, en enää viitsinyt himmailla, vaan myös loppulenkki meni veekoona.

Toissijaisesti vauhti karkasi käsistä siksi, että sykevyöstä oli patteri loppu. Itse vyökin on vuoden käytön jälkeen repaleinen. Olen kuitenkin venyttänyt uuden ostamista, kun harkitsen samalla koko laitteen vaihtoa. Tosin hyvää kyseisessä vyössä on se, että se mittaa sykkeen lisäksi mm. myös kadenssin, mitä muut merkit eivät tietääkseni tee (?). Hiukan houkuttelisi myös sellaisen kellon hankkiminen, joka mittaa sykkeen suoraan ranteesta.

Kolmanneksi vauhti karkasi käsistä siksi, että lenkkikaveri on kovempikuntoinen kuin minä. Pystymme juoksemaan pitkiä PK-lenkkejä hyvin yhdessä, mutta minun VK-vauhtini pysyvät edelleen hänen PK-alueellaan, joten VKta emme pysty yhdessä treenaamaan. Vanhan kieltenopettajani mukaan oppiakseen pitää hakeutua itseään osaavampaan (kovakuntoisempaan?) seuraan. Päteeköhän juoksussakin sama sääntö? Varmasti, kunhan viikon neljästä lenkistä kolme pysyy peekoona.

Vuoden vanha sykevyö, taustalla kesäisiä orvokkeja :)



2 kommenttia:

  1. Liian harvoin ehtii/muistaa nykyään kommentoida/kannustaa PopKornillaa, mutta suht säännöllisesti tulee kuitenkin luettua persoonalliset päivityksesi ja nautittua upeista kuvituksistasi.
    Hyvää kesän ja treenien jatkoa sekä onnistumisia mahdollisissa kisailuissa!
    T. Ensi K

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos taas Ensille ja oikein hyvää kesää sinullekin! :) Mukavaa kirjoittaa blogia, jolla on parhaat lukijat!

      Poista