perjantai 23. kesäkuuta 2017

Viikoloppuna 30 km juoksukärryillä - juoksuviikko 24



Viime vikonlopulle jäi paukkuja ja paineita treenata normaalia enemmän, kun olin juossut viikolla vain vitosen. Lauantaina juoksin kärryjen kanssa 1:30 h  ja suurimmaksi osaksi VK-vauhtia. Kohtasin matkalla pari kertaa kaatosateen, sopivasti kuperan sillan päältä valui pieniä laineita alaspäin. Matkustajan sukat kastuivat avatessani kärryn kannen kesken matkan, ja kannen tarra ei meinannut pysyä vettyneenä kiinni. Onneksi oli lämmintä ja jopa kesäistä, vaikka on Suomen kesäkuu.

Välitsekkaus, taso kohdillaan.

Sunnuntaina ahnehdin lisää ja hölkkäsin kahden tunnin PK:n ja taas juoksukärryjen kanssa. Ensimmäistä kertaa raskauden jälkeen tuntui siltä, että jaloissa on voimaa ja kulkee vaivatta, vaikka edellisenä päivänä olin juossut kunnon veekoon alle. Oli oikein juoksua eikä lenkkeilyä (, joka sekin on hienoa). Tavoitteeni oli juosta 16 kilometriä tai 2 tuntia, jotka molemmat tulivat lopulta samaan aikaan täyteen. Se on kärryjen kanssa ja osin pehmeällä alustalla oikein sopiva tahti.

Tankkaus kohdillaan

Juoksin viikonlopun kahden lenkin aikana yhteensä huimat 30 kilometriä ja koko matkan kärryjä työntäen! Myös blogin idea kirkastui taas; Blogi on paikka, jossa saa hehkuttaa ja jos oikein hyvin käy, jopa vuorovaikutteisesti :) Oikein hyvää juhannusta kaikille!

Kesäinen kuva viime viikolta

4 kommenttia:

  1. Wau, nyt täytyy nostaa hattua! Miten lapsi viihtyy kärryssä, onko ollut hankalaa? Meillä kolmevuotias välillä huutelee pyöräkärrystä, että tahtoo pois, vaikkei ole edes pitkiä matkoja tehty. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa-a, nämä lenkit tein päöosin päikkyjen aikana ja kun päikyt kestää vielä pyhinäkin 1,5-2 tuntia, niin se selittänee asian. Toisaalta kyllä tuo viihtyy hereilläkin ihan hyvin :) Ehkä kun ikä karttuu, uteliaisuus kasvaa niin että viihtyminen lakkaa. Eipä ole tuo tullutkaan vielä mieleen.

      Poista
  2. Hehkutus ihan paikallaan :) Vuorovaikuttaisin taas sen verran, että ihmettelin mistä kummasta kärryt olivat rannalle tipahtaneet pyörien jälkiäkään kun ei näy missään. Liekö vuoroveden vaikutusta? :)

    t. Ensi K

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Joo, ei muuten tosiaan näy, ja kun tarkasti katsoo, toinen rengas on hiekan alla (?), trombi?

      Poista