maanantai 20. kesäkuuta 2016

Riittävästi lepoa ja vesijuoksukauden avaus - Juoksuviikko 24

Viime juoksuviikko meni himmaillen ja kokeilin myös pätkän polkujuoksua. Polkujuoksu oli kivaa ja jalkojen herkeämätön tuijottaminen sateisessa metsässä, möykkyisessä maastossa hyvää vastapainoa asfaltilla juoksulle. Pidin viikon aikana neljä lepopäivää putkeen, koska lenkkien jälkeen on jäänyt viime aikoina vähän väsynyt olo. Nukuin riittävästi.

Eilen kävin avaamassa vesijuoksukauden stadikalla, mistä tuli ihana kesälomaolo. Muitakin fiilistelijöitä oli liikenteessä ja saunaan ei meinannut mahtua, eli kesä on parhaimmillaan. Pohdimme altaassa vesijuoksun kadensseja sekä teimme pari testiä. Reippaasti polkien pääsimme 130 pyöritykseen minuutissa ja tämä tuntui erittäin kovalta tahdilta, myös kädet väsyivät. Maalla pyrin siihen, että jalka osuisi PK- lenkillä 170 kertaa minuutissa maahan, mutta luontaisesti lukema tuppaa jäämään 160 osumaan.

Vesijuoksimme 65 minuuttia, jonka jälkeen lopetin ennen kuin väsähdin. Reipashenkinen ystäväni olisi jatkanut vielä puoli tuntia tunnin, jos olisin yllyttänyt. Ehkä seuraavalla kerralla teemme puolentoista tunnin vesijuoksupitkiksen. Nyt lähden kuitenkin kesän ensimmäiselle pyöräseikkailulle.


Viime viikon urheilut

Polkujuoksua ja tekniikkaharjoitusta 1:20
PK 45
PK 1:20/13 km

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti