torstai 30. kesäkuuta 2016

Juhannus ja loppuvuoden suunnitelmat- juoksuviikko 25

Juhannusviikko oli kevyt ja mukava urheiluviikko. Juoksin pari lenkkiä, vesijuoksin stadikalla ensimmäistä kertaa koko vuonna sekä tein pitkän ja hitaan pyöräreissun (4,5 tuntia) pääasiassa hiekkateitä pitkin. Kävin myös Malminkartanon huipulla ensimmäisen kerran.



Juhannuspäivän VK-treeni kulki viljapeltojen keskellä mökkimaisemissa. Kevyt PK rullasi hyvin ja  tykkään juosta hellesäissä. VK sen sijaan ei edelleenkään kulje eikä kunto nouse enkä oikein tiedä miksi. Kulkemisista huolimatta oli kuitenkin kiva treenata juoksun lisäksi pyöräilyä ja vesijuoksua, molempia sosiaalisesti.

Suunnittelin myös loppuvuoden juoksuja. Koska puolikkaat ovat tänä vuonna madelleet, tuskin yritän täyttä matkaa koko vuonna, ellei kunto nouse. Selvä kunnon nousun merkki olisi se, että pystyisin juoksemaan viitosella alkavien kilometrien sijasta useampia nelosella alkavia kilometrejä. Näin kävi joku vuosi sitten ihan yhtäkkiä muutaman kuukauden laahaamisjakson jälkeen, joten eihän sitä tiedä. Ehkä puolikas kulkee Vantaan Maratonilla lokakuussa jo nopeammin.

Viikon treenit

Ma PK vesijuoksu 65
Ti PK pyörä kevyt 4,5 h
La Hölkkä 2 km, VK 5 km + hölkkä 1,5 km
Su Kevyt PK 45

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti