sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Missä välissä juosta?- Juoksuviikko 1

Päättyneet on päivät, jolloin teit sä miten vain - ainakin auringonvalon aikaan, ainakin ennen kuin päivä taas pitenee. Töihinpaluu koitti maanantaina. Sovittelin aikatauluja ja jouduin heti ensimmäisellä viikolla luopumaan yhdestä valmennusohjelman mukaisesta lenkistä, mitä tapahtuu äärimmäisen harvoin! Pakkanen oli liian kova (-20) ja mattojuoksu salilla olisi ollut liian aikasyöppöä. Mielummin jäin kotiin leikkimään duploilla.

Talvi tuli takaisin 3. tammikuuta.

Tiistain kovempi PK porukalla talvisäässä oli mieltä ja kehoa herättelevä. Juoksukärryt ovat kätevät pakkasella, koska niihin saa riisuttua alkulämmittelyn jälkeen toppiksen, ekstrakäsineet ja pipon. Myös karkkipussit matalien sokerien varalta kulkivat jälleen mukana.

Verryttelytauko

Lauantaina juoksimme Eläintarhan kentälle ja kiersimme sitä vähän aikaa ihan vain siitä ilosta, että kenttä oli saanut normaalista poikkeavan ulkoasun lumen vuoksi. Paikalla oli meidän lisäksi ainoastaan vahtimestari. Mielessä kävi, mahtoikohan Paavo Nurmi käydä treenaamassa samalla radalla talvisin, mutta tuskin, koska hän käveli talvet.

Sunnuntaina pääsin hiihtämään kevyen pitkiksen korvaamaan alkuviikon väliin jääneen treenin. Välineet ja ladut olivat sinne suuntaan, mutta huomaamatta meni puolitoista tuntia sivakoiden omien ajatusten kanssa.

Nurmikenttä (kyltin mukaan) suljettu, mutta rata auki


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti