sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Uudenvuodenhölkkä - Päätös juoksuvuodelle 2016





Veri veti vielä vuoden viimeisenä päivänä lappujuoksemaan ja osallistuin paikalliseen kympin kisaan. Täytyi päästä sulattelemaan jouluruokia ja tuulettamaan mieltä ennen vuoden vaihtumista ja paluuta työelämään.

Olin lukenut aiemmin päivällä lehdestä, että oli kaikkien aikojen lämpimin uudenvuodenaatto ja Ahvenanmaalla oli mitattu 8,9 astetta lämpöä. Sehän on about saman verran kuin lokakuun Vantaan maralla jolloin pukeudun pitkähihaiseen juoksupaitaan ja t-paitaan. Sisäistin tämän tiedon vasta kilometri startin jälkeen, kun takki muuttui saunaksi (!?). Oli lievästi liioittelua painaa menemään lämpötrikoissa, kahdessa paidassa ja softshelltakissa. Matkan varrella tungin pipon, hanskat ja kaulurin hihoihin ja kasvatin näin itselleni irtomuskelit.

Maalissa laskin kisassa nousseet verensokerit insuliinilla ja kiitin itseäni, että olin pakottautunut taas tähän puuhaan, vaikka matkalla tuntui tervalta. Aikaa meni pariin kilometriin yli 5 minuuttia, muihin alle. Tuntui hyvältä päättää vuosi juoksemalla rakettien jo paukkuessa ja yleisön kannustaessa. Hyvää vuoden 2017 alkua ja kiitos!


Maalialueelle saapuu kaksi juoksijaa
Valoisaa uutta vuotta 2017!

2 kommenttia:

  1. Hyvää Uutta Vuotta myös sisukkaalle leidille läheisineen!
    T. Ensi K

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos arvostettu Ensi! Sitä samaa myös sinulle ja läheisillesi :)

      Poista