lauantai 26. maaliskuuta 2016

Kolmen tien risteyksessä

Päivän teemaan sopivasti lähdin tekemeään tonnin vetoja lähimpään kolmen tien risteykseen. Tällaiseen paikkaan kansanperinnetiedon mukaan on tavattu lähteä lankalauantaina kuuntelemaan enteitä saapuvista. Ehkä saisin enteen siitä, milloin kannattaa lähteä taas puolimaratonille tai maratonille.

Tein kahdeksan tonnin vetoa vauhdilla, jolla jaksaisin tarvittaessa jatkaa useamman kymmenen minuutin ajan. Suunnitelmani oli, että käyttäisin aikaa viisi minuuttia jokaiseen kiskaisuun.

Vedot tuli tehdyiksi hieman yli viiden minuutin kilometrivauhdilla, vaikka tuntui raskaalta. Ilman sykemittaria ei kuitenkaan tarvinnut taivastella sykkeitä. Kävelin jokaisen vedon välissä itselleni hyvältä tuntuvan ajan, joka oli 1 min 40 sekuntia.

Laskin, että pitäisi kiristää tahtia 2 - 10 sekuntia/kilometri ja jatkaa näin vielä 34 kilometria, jotta pääsisin kolmen ja puolen tunnin maratonaikaan. Pahat trullit yrittivät esittää, että mahdoton tehtävä ja lisäksi muistuttivat pakaran rasitusvammasta. Sen sijaan hyvät trullit ennustivat, että kesällä juoksen puolimaratonin ja ehkä syksyllä yritän täyttä matkaa.

Trullimainen maisema lankalauantaina 2016

Toinen samanlainen




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti