maanantai 14. maaliskuuta 2016

Viikon 10 kooste

Sykevyö oli koko viikon etsintäpartioiden ulottumattomissa ja on edelleen. Toisaalta oli rentouttava treenata sokkona, mutta ostan uuden vyön tällä viikolla, jos vyötä ei löydy.

Treenasin ajallisesti mukavasti, mutta kunnon VK-treeni jäi puuttumaan. Ainakin jäi sellainen tunne. Sen sijaan kävelin ja hölkkäsin kevyesti enemmän kuin etukäteen ajattelin. Lauantain PK treeni oli erittäin hyvä ja juoksin kevyemmillä kengillä ensimmäisen pitkän lenkin vuoteen. Pohkeissa tuntui illalla leffaan mennessä niin paljon, etten pystynyt kunnolla juoksemaan ratikkaan. Sunnuntain kävelyhölkkä palautti jalat takaisin normaalitilaan. 


Ma  Reipas vaunukävely lumisessa maastossa, vastusta 75 min/7km
Ti    Kiihtyvä PK 60: 8min/km + 7:30/km + 7:15/km + 7:06/km + 6:30/km + 6:00/km + 5:23/km +   loppuhölkkä 2 km, yhteensä 9 km
Ke  PK 60 kevyt (8 km)
To   Kiihtyvä PK 30: 6,5min/km + 6min/km + 5:30/km + 5/km + 4,5/km, yhteensä 5 km + 10 min lihaskuntoa
Pe   Lepo
La   PK 1:50, viimeinen 1,5 km 5 min km- vauhtia
Su   Kävelyä ja hölkkää yhteensä 75 min

2 kommenttia:

  1. Täytyykin perehtyä näihin sinun kirjoituksiin. Itselle hyvin samantyyppinen tilanne. 3,5 vuotta olen sairastanut ja nyt on kuherruskuukausi loppumaisillaan arvatenkin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista Maria ja vierailustasi sivustollani. Toivotaan, että saisit apuja omasta insuliinintuotannosta mahdollisimman pitkään :)

    Minulla oli ihan vähän omaa tuotantoa vielä viime vuonna, mutta ei merkittävästi. Täytyy taas tänä vuonna mittauttaa mielenkiinnosta C-peptidi, niin saa selville ajantasaisen tilanteen. Joillain aikuisena sairastuneilla tuotanto jatkuu ilmeisesti hyvinkin pitkään sairastumisesta.

    VastaaPoista