sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Virvon, varvon, arvon - Juoksuviikko 11

Aktia Cupin talven viimeinen kisa juostiin lauantaina ja arvoin koko viikon, menisinkö kokeilemaan vitosta vai en. No en mennyt, jänistin, keskeneräistä kun ei sovi esitellä. Ensi vuonna menen kisaamaan ainakin kerran sekä kympille että vitoselle, lupasin itselleni ja nyt myös blogilleni.

Juoksin viikon aikana 4 tuntia 40 minuuttia. Torstain vauhtikestävyysviritelmä ja lauantain pitkä lenkki onnistuivat Garmin mukaan hyvin. Minusta viikon VK-treeni tuntui hiukan liian raskaalta (, vaikka kesti vain 40 minuuttia) ja lauantain pitkiksellä ei tullut runners-high- pöhinöitä, vaan juoksu eteni raahustavana jumputuksena. Onni oli lenkkikaveri, joka auttoi jaksamaan hyvän lenkin. Lenkkikaveri muuten mainitsi ettei hänelle tule juoksusta koskaan hyviä fiboja toisin kuin pyöräilystä. Hän myös mainitsi, että fiba kuulemma kirjoitetaan viba, josta kiitin.

Mainittakoon myös, että sunnuntaina oli viikon mukavin lepopäivä ja jaoin turhia kaloreita pienille virpojille, joista yksi pikku noitaukko tokaisi, ettei hän tykkää suklaasta. Söpöjä ja ahneita teletappeja.

Ensi viikonloppuna juoksen pitkiksen sijasta 10 kilometriä sellaisella vauhdilla, joka tuntuu hyvältä. Turha virpoa enempää kunnon kehityksen hitautta, koska juoksu on kovin palkitsevaa kokonaisarvioiden. Monasti ei kulje ja kunnon kohoaminen seuraavaan etappiin näköjään kestää ja kestää. Sitä odotellessa ei auta muuta kuin juosta aikansa kuluksi.


Ma   Lepo
Ti     60 min vaunuPK
Ke    alkuhölkkä 10 min + VK 40 min vauhdilla 5.15 - 5.30, syke n. 158-163 + loppuhölkkä, yhteensä          60 minuuttia, venytykset
To     palauttava Z1-Z2 hölkkä 40 minuuttia, venytykset
Pe    Lepo/lihaskuntoa kotona
La    PK 2 tuntia
Su    Lepo



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti